Hisense U7G LED TV



 

 

  • son derece parlak
  • Oyuncular için harika
  • hızlı yazılım
  • Yarışma kadar renkli değil
  • Dar görüş açıları
  • Hareket işleme daha iyi olabilirdi

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 4K (3.840 x 2.160)
Ekran tipi: Kuantum noktalı LED
Karartma teknolojisi: Yerel karartma ile tam dizi
HDR desteği: Dolby Vision , HDR10, HDR10+, HLG
Dolby Atmos : Evet (yerel kod çözme)
eARC desteği : Evet
Yerel yenileme hızı: 120Hz
Akıllı platform: Android TV
Renk: DCI-P3 renk alanı/10 bit renk çözünürlüğü
Değişken Yenileme Hızı (VRR): Evet
Otomatik Düşük Gecikme Modu (ALLM): Evet
Diğer özellikler: Google Asistan, Amazon Alexa, IMAX Gelişmiş mod, FreeSync

Hoşuma Gidenler

Olağanüstü kontrast, olağanüstü parlaklık

Nispeten parlak bir yaşam alanınız varsa (veya parlak bir resim bu yıl sadece istek listenizdeyse), U7G sizi üzülüceksin. SDR’de (çoğu kablo TV ve akış içeriği dahil), U7G 450 ila 600 nit parlaklık arasında gezinir; bu, HDR’deki çoğu orta sınıf TV’den daha parlaktır .

HDR’de U7G de bir yumruk atıyor. TV’nin en doğru HDR görüntü modunda, aynasal vurgular daha da yükseğe çıkarken, onu rutin olarak 700 nit’in biraz üzerinde saatledim. Çok sayıda HDR içeriği izliyorsanız (yani, daha yeni Blu-ray’ler, çoğu yeni nesil video oyunları ve format için ustalaşmış akış içeriği), U7G harika bir arkadaştır. Formatın faydalı olması için HDR’nin ihtiyaç duyduğu parlaklık türünü sunar.

Oyun için tasarlandı

Hisense, piyasaya sürülmeden önce U7G’nin oyundaki hüneri konusunda hevesliydi ve açıkçası Hisense’nin coşkusunu paylaşıyorum. U7G, PlayStation 5 ve Xbox Series X’te yeni nesil oyunlardan en iyi şekilde yararlanmasına yardımcı olacak etkileyici bir dizi oyunla ilgili donanım ve yazılımla donatılmıştır . Üst düzey bir amiral gemisi kadar oyun için donatılmamış, ancak esasen Hisense U8G ile aynı oyun özellikleri paketini sunuyor . Bu fiyat noktası için, bu harika.

U7G’nin iki HDMI 2.1 girişi, 120 fps’de 4K oyun, Otomatik Düşük Gecikme Modu (ALLM) ve Değişken Yenileme Hızı (VRR) sunar. Bu özellikler – TV’nin düşük giriş gecikmesi ve mükemmel Oyun modu resim ön ayarı ile birleştiğinde – U7G’yi en iyisi olmasa da fiyat aralığındaki en iyi oyun seçeneklerinden biri haline getiriyor .

Hızlı, duyarlı yazılım

Geçmişte yavaş Hisense TV yazılımıyla ilgili bazı sorunlar yaşadım, ancak U7G’de gezinmenin mutlak bir esinti olduğunu bildirmekten memnuniyet duyuyorum. Aslında, benim param için bu, Hisense’nin yazılımının şimdiye kadar gerçekleştirdiği en hızlı şey. Menülerde gezinmek çocuk oyuncağı, oysa önceki yıllarda Hisense menü seçenekleri arasında geçiş yapmak, her girişin hafif bir gecikmeyle hareket etmesiyle ağır geliyordu. Çeşitli görüntü ve ses ayarlarıyla uğraşmak için çok zaman harcayan biriyseniz, U7G’nin sizi yavaşlatmayacağını öğrenmekten mutlu olacaksınız.

Şeylerin akıllı platform tarafında, U7G, Google Play App Store biçiminde bol miktarda esneklik sunan yeni bir Android TV sürümünü çalıştırıyor. Genel olarak, Android TV’yi her zaman gezinmek için bir tür angarya olarak buldum ve Roku ve Google TV’nin daha basitleştirilmiş yaklaşımını tercih ediyorum. Benzer şekilde hissediyorsanız, U7G’yi özel bir akış cihazıyla eşleştirmek her zaman bir seçenektir.

Hoşuma Gitmeyenler

Renk üretimi iyi, ancak rekabet kadar iyi değil

Genel olarak, SDR veya HDR’de bir şey izliyor olsanız da, U7G’nin rengi güzel görünüyor. Ancak en doğru görüntü modları – SDR için “Tiyatro Günü” ve HDR için “HDR Sineması” – kutudan çıktığı haliyle, U7G’nin bazı rakipleri kadar doğru değil ve tonları o kadar zengin değil.

U7G, HDR renk gamının (DCI-P3) %93’ünü kapsayabilir, bu kesinlikle saygındır, ancak biraz daha pahalı olan Vizio P-Serisi ve benzer fiyatlı TCL 6-Serisi kadar iyi değildir. %95 kapsama. Çıplak gözle bakıldığında, U7G’nin renkleri bu iki TV’de olduğu kadar fazla göze çarpmıyor. Bakmak hala eğlenceli, ama “vay” faktörü gerçekten orada değil.

Göz kamaştırıcı, sınırda saykodelik renk üretimi peşindeyseniz, bir fiyat aralığını atlamanız ve Hisense U8G veya Samsung QN85A gibi diğer seçenekleri keşfetmeniz gerekecek .


©Copyright 2023.All Rights Reserved.

Disclaimer : This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. Atipes.com is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement. Please note that every advertisement for rent or for sale should at a minimum, display the energy performance rating of the property. See our Flats and Housing Posting Rules for more information.

Avoid scams: Signs of fraud: wire transfer, money orders, cashier checks, payment via gift cards, shipping, escrow, "transaction protection", "guarantee". Be safe by dealing locally.

Scroll to Top